Okamžitá pomoc proti úzkosti pomocí KBT, mindfulness a relaxace - Hanson, Rick; McKay, Matthew; Liška, Dan (Portál, 2022)
Příručka se zaměřuje na terapii úzkosti a psychického stresu pomocí relaxačních a kognitivně-behaviorálních technik nebo všímavosti (mindfulness). Určeno široké veřejnosti.
Keywords: kognitivně behaviorální terapie; duševní zdraví; Anxiety; psychický stres; psychoterapie; Cognitive Behavioral Therapy; všímavost; Relaxation Therapy; Stress, Psychological; relaxační terapie; úzkost; Mental Health; Mindfulness