Mindfulness a relaxace pro žáky s ADHD : od 10 let - Steer, Joanne; Horstmann, Kate; Arnautovová, Maria (Portál, 2022)
Příručka, která se zaměřuje na zvládání ADHD a psychického stresu u dětí a mladistvých pomocí technik relaxace a všímavosti (mindfulness). Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Relaxation Therapy; dětská psychiatrie; pediatrie; pozornost; psychický stres; psychiatrie adolescentů; interpersonální vztahy; Attention; psychoterapie; Adolescent Psychiatry; všímavost; Mindfulness; Attention Deficit Disorder with Hyperactivity; self-management; hyperkinetická porucha; relaxační terapie; Child Psychiatry; Interpersonal Relations; Self-Management; Stress, Psychological