Dopravní nehody a jejich oběti - Vaněček, Michal; Hájek, Stanislav (Maxdorf., 2022)
Publikace obsahuje vzpomínky pozůstalých na blízké, kteří se stali oběťmi dopravních nehod. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: traumatologie; urgentní zdravotnické služby; dějiny 21. století; Česká republika; Family; dopravní nehody; rodina; History, 20th Century; Czech Republic; History, 21st Century; Accidents, Traffic; Disaster Victims; dějiny 20. století; ztráta blízké osoby; psychologie, klinická psychologie; oběti katastrofy; Emergency Medical Services; Bereavement