Vývojová a vztahová terapie dětí - Pöthe, Petr (Portál, 2022)
Publikace se zaměřuje na metody vývojové a vztahové psychoterapie dětí a mladistvých. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Socioenvironmental Therapy; Adolescent Psychiatry; vývoj dítěte; pediatrie; Child Psychiatry; psychiatrie adolescentů; Personality Development; dětská psychiatrie; psychoterapie; Child Development; vztahy mezi lékařem a pacientem; Physician-Patient Relations; socioterapie; rozvoj osobnosti