Gynekologie - Pilka, Radovan; Nachtigall, Jaroslav; Mrázová, Veronika; Hugo, Jan (Maxdorf, 2022)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na gynekologii.
Jessenius
Keywords: gynekologie a porodnictví; Gynecology; gynekologie