Instrukce ke sjednoceným strategickým informacím o HIV : minimalizace dopadu na základě monitorování a řízení programů - Kodytková, Eva (Státní zdravotní ústav, 2020)
Příručka a směrnice, které se zaměřují na strategické zdravotnické plánování a mezinárodní programy v managementu epidemie HIV a AIDS. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: strategické plánování; zdravotní péče - plánování; HIV; mezinárodní spolupráce; virologie; National Health Programs; Health Systems Plans; Strategic Planning; ochrana veřejného zdraví; management, organizace a řízení zdravotnictví; AIDS; Public Health Surveillance; International Cooperation; Acquired Immunodeficiency Syndrome; programy národního zdraví; veřejné zdravotnictví