Správní soudnictví - Schelleová, Ilona; Schelle, Karel (Eurolex Bohemia, 2004)
Publikace se zaměřuje na současné české správní soudnictví. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Forensic Sciences; soudní vědy; Czech Republic; State Government; správní soudnictví; státní správa; Česká republika; právo, zákonodárství