Komplikace onkologických pacientů a možnosti jejich řešení v primární péči - Vokurka, Samuel (Grada Publishing, 2022)
Publikace se zaměřuje na terapii komplikací u onkologických nemocí v rámci primární péče. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: pacienti; primární zdravotní péče; onkologie; Patients; nádory; Neoplasms; Primary Health Care; lékařská onkologie; Medical Oncology