Podpora příležitostí lidí s mentálním handicapem - Votoupal, Miloš; Ewijk, Hans van; Musil, Libor (Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, 2022)
Publikace se zaměřuje na různé aspekty a metody sociální integrace lidí s mentálním postižením. Určeno odborné veřejnosti.
Studijní texty ; 75. svazek
Keywords: Persons with Intellectual Disabilities; osoby s mentálním postižením; zdravotně postižení; sociologie; Community Integration; integrace do komunity