Atorvastatin v dávce 80 mg v klinické praxi - Češka, Richard (Farmakon Press, 2006)
Brožura obsahuje doporučení v terapii atorvastatinem, zejména co se týče dávkování. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: statiny; kardiovaskulární nemoci; kardiovaskulární látky; klinické zkoušky jako téma; Atorvastatin; vztah mezi dávkou a účinkem léčiva; Clinical Trials as Topic; Dose-Response Relationship, Drug; Hydroxymethylglutaryl-CoA Reductase Inhibitors; Cardiovascular Diseases; Cardiovascular Agents; kardiologie; farmacie a farmakologie; atorvastatin; farmakoterapie