Ezetimib - terapeutický přínos v léčbě dyslipidemií - Chaloupka, Václav (MedProGO, 2005)
Brožura informuje o léčbě dyslipidemie pomocí kombinace statinů a ezetimibu. Určebo odborné veřejnosti.
Keywords: Drug Therapy, Combination; kombinovaná farmakoterapie; Anticholesteremic Agents; anticholesteremika; dyslipidemie; farmakoterapie; statiny; Hydroxymethylglutaryl-CoA Reductase Inhibitors; Ezetimibe; vnitřní lékařství; ezetimib; Dyslipidemias