Pane prezidente : Xaver se ptá a Václav Klaus odpovídá - Veselý, Luboš; Klaus, Václav (Institut Václava Klause, 2022)
Publikace obsahuje rozhovory s Václavem Klausem, které byly součástí internetového televizního vysílání, ve kterých se vyjadřuje k politické a společenské situaci v Česku. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: politika; Politics; dějiny 20. století; Government; Czech Republic; sociologické faktory; Attitude; History, 20th Century; vláda; správní úředníci; dějiny 21. století; History, 21st Century; politologie, politika, zdravotní politika; Administrative Personnel; Česká republika; Sociological Factors; postoj