Sborník referátů přednesených na VIII. československých farmakoterapeutických dnech v Gottwaldově 17. a 18.4. 1985 (nakladatel není známý, 1985)
Sborník referátů přednesených na kongresu, který se zaměřil na farmakoterapii. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: farmakoterapie; Drug Therapy