Odporúčania Slovenskej diabetologickej spoločnosti pre edukáciu diabetikov - Martinka, Emil; Michálek, Jozef; Mokáň, Marián; Némethyová, Zuzana; Tošerová, Eva; Uličiansky, Vladimír; Vozár, Juraj (Slovenská diabetologická spoločnosť, 2006)
Publikácia obsahuje smernice, ktoré sa zameriavajú na vzdelávanie pacientov ohľadom liečby diabetu mellitus. Určené odbornej verejnosti.
Keywords: diabetes mellitus; zdravotní výchova; Self Care; Self-Management; vzdělávání pacientů jako téma; diabetologie; self-management; péče o sebe; Patient Education as Topic; Diabetes Mellitus