Zpráva o nelegálních drogách v České republice 2021 - Mravčík, Viktor; Chomynová, Pavla; Grohmannová, Kateřina; Janíková, Barbara; Černíková, Tereza; Rous, Zdeněk; Nechanská, Blanka; Gajdošíková, Hana; Vopravil, Jiří (Úřad vlády České republiky, Národní monitorovací středisko pro drogy a závislosti, 2021)
Zpráva shrnuje současnou situaci v oblasti drogové závislosti a nelegálních drog v Česku. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: adiktologie; Substance-Related Disorders; Česká republika; poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; Illicit Drugs; Czech Republic; sociální problémy; zakázané drogy; Social Problems; veřejné zdravotnictví