Aminokyseliny : fyziologie, patofyziologie a jako doplněk stravy - Holeček, Milan (Grada Publishing, 2023)
Publikace se zaměřuje na fyziologii, patofyziologii a metabolismus aminokyselin, a na fyziologii člověka. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: biochemie; Dietary Supplements; Physiology; Amino Acids; fyziologie; Pathology; aminokyseliny; Metabolism; metabolismus; potravní doplňky; patologie