1000+ : česko-ukrajinský slovník : slovensko-ukrajinský slovník : polsko-ukrajinský slovník : základní zdravotnické terminologie - Grünerová-Lippertová, Marcela; Benková, Ilona; Macháčková, Kateřina; Hoidekrová, Kristýna; Bočanová, Dominika; Žiaková, Elena; Gulášová, Ivica; Kania, Elźbieta; Grishanov, Anatolii (Galén, 2022)
Slovník, který se zaměřuje na zdravotnickou terminologii v češtině, slovenštině, polštině a ukrajinštině. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: polština; Terminology as Topic; Medicine; slovenština; lingvistika, lékařská terminologie; ukrajinština; lékařství; čeština; terminologie jako téma