Léčivá síla chladu : otužováním ke snížení stresu a zvýšení výkonnosti - Worseck, Josephine; Hof, Wim; Kurka, Tomáš (Euromedia Group, 2023)
Publikace se zaměřuje na otužování, jeho fyziologii a jeho prospěšné účinky na lidské zdraví, zejména na snížení stresu a posílení výkonnosti. Určeno široké veřejnosti.
Esence
Keywords: komplementární terapie; Acclimatization; podpora zdraví; rehabilitační a fyzikální medicína; otužování; Health Promotion; psychický stres; výkonnost; aklimatizace; Cold Temperature; kryoterapie; zdravé chování; Cryotherapy; zdravotní výchova; Efficiency; nízká teplota; Stress, Psychological; Complementary Therapies; Health Behavior