Práce v hliněném poli® : sborník k sympoziu - Víšková, Anna (Univerzita Palackého v Olomouci, 2022)
Sborník prací souvisejících se sympoziem, které se zaměřilo na terapii psychických poruch pomocí haptického kontaktu s keramickou hlínou. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: psychoterapie; alternativní lékařství; komplementární terapie; neurorehabilitace; jíl; rehabilitační a fyzikální medicína; Clay; stereognózie; fyzikální stimulace; Stereognosis; Complementary Therapies; Neurological Rehabilitation; Mental Disorders; duševní poruchy; Physical Stimulation