Akutní infarkt myokardu - Ošťádal, Petr; Mates, Martin (Maxdorf, 2023)
Příručka se zaměřuje na terapii akutního infarktu myokardu. Určeno odborné veřejnosti.
Farmakoterapie pro praxi ; svazek 84
Jessenius
Keywords: Myocardial Infarction; akutní nemoc; Acute Disease; angiologie; kardiologie; Drug Therapy; farmakoterapie; infarkt myokardu