Motivace sester po pandemii covidu-19 - Magerčiaková, Mariana; Kober, Lukáš (Grada Publishing, 2023)
Publikace se zaměřuje na motivaci a management zdravotních sester. Určeno odborné veřejnosti.
Sestra
Keywords: ošetřovatelství; plány motivace zaměstnanců; Employee Incentive Plans; psychologie, klinická psychologie; zdravotní sestry; Motivation; management, organizace a řízení zdravotnictví; motivace; Nurses; COVID-19