Praktická imunohematologie - erytrocyty - Masopust, Jiří; Písačka, Martin (Grada Publishing, 2022)
Publikace se zaměřuje na erytrocyty a klinické testování z pohledu imunohematologie. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Hematologic Tests; Blood Group Antigens; hematologické testy; Allergy and Immunology; imunologické testy; alergologie a imunologie; Immunologic Tests; Erythrocytes; erytrocyty; Imunohematologie; Hematology; hematologie a transfuzní lékařství; hematologie; antigeny krevních skupin