Kuchařka při onemocnění žlučníku - Havlová, Vladimíra; Wohl, Petr (Vyšehrad, 2023)
Kuchařská kniha, která se zaměřuje na recepty vhodné při onemocnění žlučníku a žlučových cest. Určeno hlavně pacientům.
Vaříme s dietní sestrou
Keywords: dietoterapie; Diet Therapy; dieta; nemoci žlučníku; Bile Duct Diseases; nemoci žlučových cest; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Gallbladder Diseases; Diet