Ochranné léčení a zabezpečovací detence - Řepková, Dita (Leges, 2022)
Publikace se zaměřuje na aktuální právní úpravu ochranného léčení a zabezpečovací detence v Česku. Určeno odborné veřejnosti.
Teoretik
Keywords: nedobrovolná institucionalizace; ochranné léčení; Residential Treatment; Legislation as Topic; Persons with Psychiatric Disorders; Europe; Hospitals, Psychiatric; zabezpečovací detence; Czech Republic; zločinci; ústavní terapie; Česká republika; duševně nemocní; zákonodárství jako téma; Evropa; Involuntary Commitment; právo, zákonodárství; Criminals; ústavy pro duševně nemocné; Criminal Law; nedobrovolné psychiatrické léčení; trestní zákon; Involuntary Treatment, Psychiatric