Nefrologie kritických stavů - Petejová, Naděžda; Zadražil, Josef; Teplan, Vladimír; Martínek, Arnošt (Maxdorf, 2023)
Publikace se zaměřuje na diagnostiku, patofyziologii a terapii kritických stavů při onemocnění ledvin, zejména na akutní poškození ledvin. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: nemoci ledvin; péče o pacienty v kritickém stavu; nefrologie; Acute Kidney Injury; akutní poškození ledvin; anesteziologie a intenzivní lékařství; Kidney Diseases; Critical Care