Sportovní výživa v tréninkové a závodní praxi - Kumstát, Michal; Hlinský, Tomáš (Masarykova univerzita, 2022)
Učebnice, která se zaměřuje na sportovní výživu. Určeno vysokoškolským studentům, trenérům i sportovcům.
Keywords: nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Exercise; Sports; fyziologie sportovní výživy; Sports Nutritional Sciences; cvičení; Sports Nutritional Physiological Phenomena; sportovní nutriční věda; tělovýchovné lékařství; sporty