Chronická pánevní bolest - Urban, Michael; Heráček, Jiří (Grada Publishing, 2023)
Publikace se zaměřuje na různé druhy chronické bolesti pánve. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Pelvis; Pelvic Pain; chronická bolest; pánev; pánevní bolest; Chronic Pain; algeziologie