Česká cesta z covidu - Čumpelík, Robin; Zelená, Hana; Janošek, Jaroslav; Simon, Jaroslav; Beran, Jiří; Šinkora, Jiří; Höschlová, Kristina; Valášek, Leoš; Balík, Martin; Fürst, Tomáš; Vališová, Vladana; Krátká, Zuzana; et al. (Jota, 2023)
Sborník osobních vzpomínek mnoha českých osobností na pandemii COVID-19. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: sociální změna; dějiny 21. století; History, 21st Century; věda; Česká republika; Science; Social Change; právní vědy; veřejné zdravotnictví; Sociological Factors; Czech Republic; Public Health; sociologie; sociologické faktory; COVID-19; Jurisprudence