Faciální reedukace - Grünerová-Lippertová, Marcela (Galén, 2023)
Publikace se zaměřuje na metody rehabilitace parézy lícního nervu a obličejových svalů.
Keywords: neurorehabilitace; nemoci svalů; mononeuropatie; Muscular Diseases; Paresis; Neurological Rehabilitation; rehabilitační a fyzikální medicína; obličejové svaly; Physical Therapy Modalities; Facial Muscles; Facial Nerve Diseases; techniky fyzikální terapie; nemoci lícního nervu; paréza; Mononeuropathies; neurologie