Léčebná rehabilitace v geriatrii - Navrátil, Leoš; Šedivcová, Milada Luisa (Grada Publishing, 2023)
Publikace se zaměřuje na nemoci spojené se stárnutím a na jejich rehabilitaci. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Aging; geriatrie; rehabilitace; Rehabilitation; rehabilitační a fyzikální medicína; Aged; senioři; stárnutí