Postupy v ošetřovatelské péči. 3, Enterální výživa - Plevová, Ilona; Kachlová, Miroslava (Grada Publishing, 2023)
Příručka se zaměřuje na metody enterální výživy v ošetřovatelské péči. Určeno odborné veřejnosti.
Sestra
Keywords: ošetřovatelství; Nursing Care; ošetřovatelská péče; enterální výživa; Enteral Nutrition; nutriční terapie, dietoterapie a výživa