Atlas EKG - Čihalík, Čestmír; Táborský, Miloš (EEZY, 2022)
Atlas, který se zaměřuje na klinické elektrokardiografické obrazy. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Electrocardiography; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; elektrokardiografie; kardiologie