Ueber den Gebrauch der Medicamentösen Seifen = De l'usage et de l'application des savons médicamenteux (Société hygiénique Française-Allemande, 1854)
Použití a aplikace léčivých mýdel - dvojjazyčný leták
Keywords: terapie; mýdla; hygiena; Soaps