Vyšetření pohybového aparátu - Gross, Jeffrey M; Fetto, Joseph; Supnick, Elaine Rosen; Homonická Pyšková, Barbora (Stanislav Juhaňák - Triton, 2023)
Publikace se zaměřuje na klinické postupy při diagnostice nemocí muskuloskeletálního systému. Obsahuje i kazuistiky. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: ortopedie; muskuloskeletální nemoci; Musculoskeletal Diseases; Musculoskeletal System; muskuloskeletální systém; anatomie; Anatomy