Diferenciálně diagnostické rozvahy u duševních chorob ve stáří - Tošnerová, Tamara (nakladatel není známý, 2011)
Sylabus přednášky, která se zaměřila na péči o staré pacienty a na diferenciální diagnostiku duševních nemocí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: péče o pacienta; Dementia; Mental Disorders; duševní poruchy; interpersonální vztahy; Patient Care; zdravotní služby pro seniory; geriatrie; Aged; Depression; diferenciální diagnóza; demence; Diagnosis, Differential; senioři; Health Services for the Aged; deprese; Interpersonal Relations; psychiatrie