Febrilní neutropenie - Vokurka, Samuel (We make media, 2023)
Brožura se zaměřuje na prevenci febrilní neutropenie pomocí růstových faktorů granulopoezy. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Febrile Neutropenia; preventivní medicína; Primary Prevention; primární prevence; hematologie a transfuzní lékařství; farmakoterapie; febrilní neutropenie; Drug Therapy