Váš průvodce léčbou hluboké žilní trombózy : příručka pro pacienty (GlaxoSmithKline, 2005)
Příručka a leták, který informuje o léčbě tromboembolismu a hluboké žilní trombózy pomocí nízkomolekulárního heparinu. Určeno široké veřejnosti, pacientům.
Keywords: zdravotní výchova; žilní tromboembolie; žilní trombóza; heparin nízkomolekulární; péče o sebe; angiologie; Venous Thromboembolism; Venous Thrombosis; Heparin, Low-Molecular-Weight; farmakoterapie; Drug Therapy; Self Care