Psychofarmaka a jak je správně užívat : praktická příručka pro pacienty - Michalcová, Jana; Tašková, Ivana (Galén, 2022)
Brožura a příručka, která informuje o správném používání psychotropních léků při terapii duševních poruch. Určeno široké veřejnosti, pacientům.
Keywords: zdravotní výchova; Mental Disorders; Medication Adherence; psychofarmakologie; farmakoterapie; psychotropní léky; Drug Therapy; Psychotropic Drugs; adherence k farmakoterapii; duševní poruchy