Tajemství českého úspěchu v EU?! - Hokovský, Radko; Lebeda, Václav (Konrad-Adenauer-Stiftung, 2021)
Publikace se zaměřuje na působení Česka v Evropské Unii co se týče ekonomických a mezinárodních vztahů. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Česká republika; mezinárodní spolupráce; Czech Republic; Evropa; Economics; Europe; veřejná politika; politologie, politika, zdravotní politika; European Union; ekonomika; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; politika; Evropská unie; International Cooperation; Public Policy; Politics