Základy anesteziologie a intenzivní medicíny - Michálek, Pavel; Kunstýř, Jan; Bláha, Jan; Pořízka, Michal (Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, 2023)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na anesteziologii, perioperační medicínu, intenzivní medicínu a neodkladnou medicínu.
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: Resuscitation; resuscitace; perioperační medicína; Critical Care; péče o pacienty v kritickém stavu; Anesthesiology; Perioperative Medicine; urgentní lékařství; anesteziologie; anesteziologie a intenzivní lékařství; Emergency Medicine