Urgentní příjem : nejčastější znaky, příznaky a nemoci na oddělení urgentního příjmu - Polák, Martin (Grada Publishing, 2023)
Publikace se zaměřuje na diagnostiku a terapii akutních nemocí na oddělení urgentního příjmu. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Emergency Service, Hospital; Acute Disease; akutní nemoc; Diagnosis, Differential; urgentní služby nemocnice; urgentní lékařství; Emergency Treatment; diferenciální diagnóza; terapie náhlých příhod