Molekulární diagnostika nádorů pro chirurgické obory - Staněk, Libor; Soumarová, Renata; Gürlich, Robert (Current Media, 2023)
Publikace se zaměřuje na postupy molekulární diagnostiky v molekulární onkologii a v chirurgii. Určeno odborné veřejnosti.
Medicus
Keywords: molekulární biologie, molekulární medicína; nádory; Pathology, Molecular; Neoplasms; molekulární patologie; onkochirurgie