Velké dějiny zemí Koruny české. Tematická řada, Lékařství - Anděl, Michal; Černý, Karel; Divišová, Bohdana; Hlaváčková, Ludmila; Křížová, Eva; Mášová, Hana; Novák, Milan; Smrčka, Václav; Svobodný, Petr; Šimůnek, Michal; Tinková, Daniela; Tomíček, David (Paseka, 2023)
Publikace se zaměřuje na dějiny lékařství a zdravotnictví v českých zemích. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Česká republika; dějiny; Medicine; poskytování zdravotní péče; Delivery of Health Care; History; Czechoslovakia; Czech Republic; lékařství; dějiny lékařství; Československo