Psychiatrie a pedopsychiatrie - Hosák, Ladislav; Hrdlička, Michal; Libiger, Jan (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2021)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na psychiatrii, včetně dětské psychiatrie. Určeno i odborné veřejnosti.
Keywords: psychiatrie; dětská psychiatrie; Psychiatry; pediatrie; Child Psychiatry