Lékařská histologie II. : mikroskopická anatomie - Vajner, Luděk; Uhlík, Jiří; Novotný, Tomáš; Konrádová, Václava; Wasserbauer, Martin (Nakladatelství Karolinum, 2023)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na mikroskopickou anatomii a histologii.
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: mikrobiologie, lékařská mikrobiologie; Microscopy; anatomie; histologie; mikroskopie; Anatomy