Zásady zpracování kvalifikačních prací pro nelékaře - Frei, Jiří (Západočeská univerzita v Plzni, Vydavatelství, 2016)
Příručka se zaměřuje na metody psaní různých druhů kvalafikačních prací. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: knihovnictví, informační věda a muzeologie; Reading; psaní; Writing; čtení; Education, Graduate; pedagogika; studium vysokoškolské; Information Science; lingvistika, lékařská terminologie; informační věda