Ústav analytické chemie AV ČR - Alexa, Lukáš; Duša, Filip; Dvořák, Miloš; Hlaváček, Antonín; Kratzer, Jan; Křivánková, Jana; Kubáň, Pavel; Kubáň, Petr; Lavická, Jana; Matoušek, Tomáš; Mikuška, Pavel; Přikryl, Jan; et al. (Středisko společných činností AV ČR, v.v.i., nakladatelství Academia, 2023)
Brožura se zaměřuje na výzkumnou činnost Ústavu analytické chemie AV ČR. Určeno odborné veřejnosti.
Co to je...
Keywords: věda; Chemistry; History, 20th Century; Czech Republic; akademie a ústavy; analytická chemie; Academies and Institutes; Chemistry, Analytic; Česká republika; chemie; výzkum; chemie, klinická chemie; dějiny 20. století; History, 21st Century; Praha (Česko); Science; dějiny 21. století; věda a výzkum; Research