Alergie na bílkoviny kravského mléka u novorozenců a malých kojenců - Dokoupilová, Milena (EEZY, 2023)
Příručka se zaměřuje na alergii na bílkoviny kravského mléka u novorozenců a kojenců a na její léčbu pomocí bezmléčné diety. Obsahuje i recepty. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Milk Substitutes; Diet Therapy; Milk Hypersensitivity; novorozenec; dietoterapie; Infant, Newborn; eliminační diety; pediatrie; Infant; náhražky mléka; kojenec; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; alergie na mléko; Elimination Diets; alergologie a imunologie