Cvičení s kojenci : průvodce pohybovým vývojem dítěte - Arlet, Marie (Grada, 2023)
Příručka, která se zaměřuje na cvičení s kojenci a na správný vývoj dětí. Určeno široké veřejnosti, zejména rodičům.
Keywords: péče o dítě; vývoj dítěte; Child Care; rehabilitační a fyzikální medicína; Infant; cvičení; pediatrie; Exercise; kojenec; Child Development