Non-motorické příznaky Parkinsonovy nemoci : příručka pro komunikaci s pacienty a jejich pečovateli - Havránková, Petra (Solen, 2018)
Brožura informuje o různých nemotorických příznacích Parkinsonovy nemoci a jejich léčbě. Určeno odborné veřejnosti.
Dobrá rada do ordinace
Keywords: Patient Care; Parkinson Disease; Parkinsonova nemoc; neurologie; péče o pacienta